197550438559015
top of page

Dit doen we

Een gratis eerste gesprek

We hebben kennismakingsgesprek, waarin je jouw marketingwensen duidelijk maakt. Ook je budget komt aan de orde. In dat gesprek bekijken we of we iets voor jou kunnen betekenen. 

 

Marketingplan

Aan de hand van jouw wensen en informatie, data en je budget maken we een transparant en goed uitvoerbaar marketingplan.

Website en SEO (zoekoptimalisatie)

Goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google is voor de meeste bedrijven heel belangrijk. Maar daarvoor moet in de eerste plaats je website optimaal functioneren en de teksten ‘SEO-proof’ zijn. Wij analyseren je website en waar nodig passen we teksten aan. Soms moeten teksten herschreven worden. Dat kun je zelf doen op aanwijzing van ons, of wij doen het voor je.

Google advertenties (SEA)

Het kan zijn dat we gezamenlijk kiezen om te adverteren op Google. We doen dan een zoekwoordenonderzoek en zetten eenvoudige Google Ads campagne op.  

Advertentiecompagnes op Facebook en/of Instagram

Misschien komen we tot de conclusie dat je het goed zou zijn om op Facebook of Instagram te adverteren. Dan zetten we een marketingcampagne op aan de hand van jouw wensen en onze kennis.

Facebook- en Instagramposts

Als je graag regelmatig een bericht wilt posten, maar je komt er niet toe, dan nemen wij je ook dat uit handen.

Blogs

Veel mensen zien enorm op tegen het schrijven van blogs, terwijl dat wel een goed idee kan zijn om mensen naar je site te trekken. Gelukkig draaien wij onze hand daar niet voor om!

Teksten & copywriting

Watvoor tekst je ook wilt, voor e-mails, nieuwsbrieven, persberichten of intranet, wij maken ze graag voor je!

bottom of page